De Bosque-honing wordt niet door bijen geproduceerd uit de nectar van bloemen, maar uit een honingdauw die wordt uitgescheiden door eiken, kurkeiken en beuken.
De kleur is veel donkerder dan die van andere honingsoorten, de geur is geroosterd en de smaak is minder zoet dan andere honingsoorten, met zoute tonen.
Het wordt ambachtelijk verpakt in formaten voor de detailhandel of in grotere formaten voor de industrie.
Echte smaken van Venezuela in elke hap.
Bij María Antonia Gourmet nodigen we je uit om te genieten van het beste van ons land met gerechten vol traditie en liefde. Elke hap laat je voelen als thuis, met smaken die onze wortels oproepen.
Bij María Antonia Gourmet, geleid door Cao, nodigen we je niet alleen uit om te eten, maar om een authentieke Venezolaanse ervaring te beleven.
Gelegen in Molins de Rei, een rustige hoek aan de rand van Barcelona, hebben we het beste van ons land meegenomen om het met jou te delen. Geïnspireerd door de recepten van onze grootmoeders, is elk gerecht vol traditie, liefde en de smaken die van Venezuela een zo speciale plek maken.
Met elke hap voel je je als thuis.
Ontdek ons menu en beleef een unieke ervaring!
- 4 uur taalles per dag in de klas van maandag tot vrijdag - 9.00/13.00;
- 2 culturele activiteiten per week in de middag met de groep;
- 1 natuur- en historische excursie per week met de groep;
- 3 speciale activiteiten per week met bezoeken, diners, proeverijen en culturele en lexicale verdieping.
In de Maremma Toscane, waar de nadruk ligt op het waarderen van lokale producten, kun je deelnemen aan talrijke gastronomische evenementen, genieten van de ongerepte natuur, en de traditionele gerechten proeven, vergezeld van de meest gerenommeerde wijnen.…